Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-225-35-93

TÖLTÉS PROBLÉMA

Legfontosabb tudnivalók a töltés hibával kapcsolatban:

 

A mobiltelefonok, tabletek töltése egy elég összetett folyamat. Sok paraméternek kell teljesülnie, hogy a töltés megfelelően elinduljon és végbemenjen. A kezdeti feszültség rendelkezésre állásától a hőmérsékleten keresztül, a megfelelő akkumulátor állapoton kívül, még rengeteg paramétert figyel a készülék töltés vezérlése.

 

Ha a készüléked töltőre teszed és nem indul el a töltés vagy hibát ír ki akkor nagyon valószínű, hogy bizonyos paraméterek nem teljesülnek ezért nem indítja el a töltést.

Ha a töltés csak a kábel mozgatására indul el, akkor vagy a csatlakozó ment tönkre, vagy el van tömődve a töltőnyillás. Otthon semmiképpen ne próbáld tisztítani, nagyon könnyen zárlatot lehet okozni ami lényegesen drágább javítási költségeket eredményez.

A tisztítást pár perc alatt megoldjuk üzletünkben szakszerűen, amennyiben még működőképes a csatlakozó. Ha cserélni kell a csatlakozót akkor is igyekszünk a legrövidebb időn belül elvégezni a javítást, hogy minél előbb használhasd a készüléket.

A tisztítás minden esetben speciális összetételű anyagokkal, és erre a célra kifejlesztett eszközökkel, technológiával történik.

Semmiképpen ne próbáld otthon tisztítani, mert a külső behatásoktól teljesen használhatatlanná vallhat a mobiltelefon!

Ha a készülék nem kapcsol be és a töltést sem veszi akkor előfordulhat még akkumulátor, vagy alaplapi hiba is.


A javítás folyamata:

A készülék beérkezik a szervizünkbe, rögzítjük az azonosító adatait és az elérhetőséged.

Átvételi elismervényt adunk, illetve tájékoztatunk a javítás várható költségéről és időtartamáról.

A javítások 70-80%-a pár órán belül elkészül, az esetek fennmaradó 20-30%-ában 1-2 nap, bonyolult problémák vagy egyedi alkatrészigény esetén 1-2 hét is lehet.

Szerviztechnikusunk a javítás megkezdése előtt (amennyiben lehetséges) teljeskörűen tesztelik a készüléket.

Ha más meghibásodást is találunk, azt még a javítás megkezdése előtt jelezzük neked.

Elvégezzük a javítást, majd ismét teszteljük a készüléket.

A javítás elvégzéséről sms-ben értesítünk, ezután a készülék átvehető.

Átadáskor teljes körű tájékoztatást adunk a javítás folyamatáról, a cserélt alkatrészekről, valamint hasznos tanácsokat is adunk a készülék további használatával kapcsolatban.

* Hasznos tippek:

Ha a készülék töltése csak a kábel mozgatásával indul el akkor hamarabb tönkremehet az akkumulátorod, és a töltés vezérlése is!

Autós töltő esetén csak járó vagy álló motornál dugjuk töltőre a telefont! Indítózáskor bizonyos esetekben hirtelen feszültségingadozás léphet fel, ami tönkreteheti a töltés vezérlését a készüléknek.

 

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, ezzel garantálva professzionális hozzáértésünket.
Titkunk eltökéltségünkben, elhivatottságunkban, személyre szabott kiszolgálásunkban, barátságos hozzáállásunkban, alapos, precíz, gyors munkavégzésünkben, valamint, egyedülállóan kedvezményes árainkban rejlik. Folyamatosan figyeljük a piac változásait, mindig naprakészek vagyunk, azért, hogy a lehető legjobb, magas minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani. Forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk szeretettel.

 

CSOBI GSM

4025 Debrecen, Arany János u. 62.

06 52/535-565
06 20/225-3593