Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-225-35-93

Szerviz

Szeretettel üdvözöljük honlapunkon!

Sajnálatos módon leesett, beázott, összetört, megsérült készüléke? Alkatrész cserére van szüksége? Szeretné, hogy gyorsan működőképes legyen mobiltelefonja? 

A legjobb helyen jár!

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák, javítása rövid határidővel! A javítás az esetek nagy többségében, az alkatrész ellátottság függvényében akár 24 órán belül elkészül! Javításkor amennyiben lehetséges, csak gyári új alkatrészeket építünk be. Ha nincs vagy csak drágán beszerezhető az alkatrész, akkor a piacon lemegbízhatóbb, gyári paramétereknek megfelelő alkatrészeket is beépítjük, az ügyfelek megfelelő tájékoztatása mellett garanciával.

 

 

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, ezzel garantálva professzionális hozzáértésünket.
Titkunk eltökéltségünkben, elhivatottságunkban, személyre szabott kiszolgálásunkban, barátságos hozzáállásunkban, alapos, precíz, gyors munkavégzésünkben, valamint, egyedülállóan kedvezményes árainkban rejlik. Folyamatosan figyeljük a piac változásait, mindig naprakészek vagyunk, azért, hogy a lehető legjobb, magas minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani. Forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk szeretettel.

CSOBI GSM

4025 Debrecen, Arany János u. 62.

06 52/535-565
06 20/225-3593