Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-225-35-93

LCD KIJELZŐ CSERE

Legfontosabb tudnivalók az LCD kijelző cserével kapcsolatban:

A MOBILTELEFONOK, TABLETEK LEGSÉRÜLÉKENYEBB PONJA AZ LCD KIJELZŐ. ÜZLETÜNKBEN TÖKÉLETES VÉDELMET TUDUNK AJÁNLANI KÉSZÜLÉKE KIJELZŐJÉRE. HYDROGÉL FÓLIA

A kijelző cserénél az alkatrészbeszerzés az egyik legfontosabb. A mi feladatunk az, hogy a piacon az aktuálisan legjobb minőségű alkatrészeket vásároljuk meg és építsük be, hogy megkíméljük ügyfeleinket a későbbi problémáktól. Ehhez megvan a kellő tapasztalatunk és kapcsolati rendszerünk is. Vásárolt kijelzőket beszerelés előtt teszteljük.

Legtöbb sérült készülék leejtés következtében törött kijelzővel érkezik hozzánk. Nagyon fontos, hogy a javítás során kizárólag gyári, vagy gyári minőségű LCD kijelzőt építünk be. A készülék további hibátlan működéséhez, és a garanciális feltételek biztosításához ez elengedhetetlen.


A javítás folyamata:

A készüléked beérkezik a szervizünkbe, 

rögzítjük az azonosító adatait, és az elérhetőséged.

Átvételi elismervényt adunk, illetve tájékoztatunk a javítás várható költségéről és időtartamáról.

A javítások 70-80%-a pár órán belül elkészül, az esetek fennmaradó 20-30%-ában 1-2 nap, bonyolult problémák vagy egyedi alkatrészigény esetén 1-2 hét is lehet.

Szerviztechnikusunk a javítás megkezdése előtt (amennyiben lehetséges) teljeskörűen tesztelik a készüléket.

Ha más meghibásodást is találunk, azt még a javítás megkezdése előtt jelezzük neked.

Elvégezzük a javítást, majd ismét teszteljük a készüléket.

A javítás elvégzéséről sms-ben értésitünk, ezután készülék átvehető.

Átadáskor teljes körű tájékoztatást adunk a javítás folyamatáról, a cserélt alkatrészekről, valamint hasznos tanácsokat is adunk a készülék további használatával kapcsolatban. Igény esetén  speciális védőfóliával HYDROGÉL FÓLIA vagy védőüveggel látjuk el a készülék kijelzőjét, hogy megelőzzük a későbbi esetleges sérüléseket.

 

* Hasznos tipp:

Ha a mobiltelefon külső üveg része sérül, valamilyen átlátszó ragasztó szalagot érdemes a sérült üveg felületre rakni, ugyanis az apró szilánkok a szembe is kerülhetnek!

Több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, ezzel garantálva professzionális hozzáértésünket.
Titkunk eltökéltségünkben, elhivatottságunkban, személyre szabott kiszolgálásunkban, barátságos hozzáállásunkban, alapos, precíz, gyors munkavégzésünkben, valamint, egyedülállóan kedvezményes árainkban rejlik. Folyamatosan figyeljük a piac változásait, mindig naprakészek vagyunk, azért, hogy a lehető legjobb, magas minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani. Forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk szeretettel.

 

CSOBI GSM

4025 Debrecen, Arany János u. 62.

06 52/535-565
06 20/225-3593