Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-225-35-93

HÁTLAP, KAMERA LENCSE CSERE

Legfontosabb tudnivalók a hátlap, akkufedél, kamera lencse cserével kapcsolatban:

 

Ha a készüléked hátlapi része üveg, akkor sajnos sérülékeny. Könnyen törik, viszont cserébe nehezen karcolódik. A műanyag hátlap nehezebben törik, viszont nagyon könnyen karcolódik. A készülék védelméről érdemes gondoskodni. Több száz tok közül válogathatsz üzletünkben.

Szintén a hátlap részét képezi a kamera sziget, kamera lencsék, amik bizonyos esetben a hátlaptól elkülönítve is cserélhetőek. Ezek is sérülékenyek, ugyanis ezek 90%-ban üvegből vannak. Karcolódásuk törésük ellen lencsevédőt, és hydrogél fóliát tudunk ajánlani.

A külső behatásokon kívül a hátlapot a ragasztás is el tudja engedni, ez előfordulhat a ragasztó elfáradásától, de bizonyos esetben a felpúposodó akkumulátor is okozhatja. Ilyenkor a hátlapot és az akkumulátort is cserélni kell.


A javítás folyamata:

A készülék beérkezik a szervizünkbe, rögzítjük az azonosító adatait és az elérhetőséged.

Átvételi elismervényt adunk, illetve tájékoztatunk a javítás várható költségéről és időtartamáról.

A javítások 70-80%-a pár órán belül elkészül, az esetek fennmaradó 20-30%-ában 1-2 nap, bonyolult problémák vagy egyedi alkatrészigény esetén 1-2 hét is lehet.

Szerviztechnikusunk a javítás megkezdése előtt (amennyiben lehetséges) teljeskörűen tesztelik a készüléket.

Ha más meghibásodást is találunk, azt még a javítás megkezdése előtt jelezzük neked.

Elvégezzük a javítást, majd ismét teszteljük a készüléket.

A javítás elvégzéséről sms-ben értesítünk, ezután a készülék átvehető.

Átadáskor teljes körű tájékoztatást adunk a javítás folyamatáról, a cserélt alkatrészekről, valamint hasznos tanácsokat is adunk a készülék további használatával kapcsolatban.

* Hasznos tippek:

Ha a kamera tört be, érdemes egy darab átlátszó ragasztó szalagot tenni a sérült felületre. Óvatosan, hogy a szilánkok ne hulljanak bele a kamera mechanikai részébe. Így kevesebb por és szemét hullik bele. Természetesen mielőbb cserélni kell! Továbbiakban így biztonságosan nem használható!

Ha a hátlapi üveg sérült, érdemes egy darab átlátszó ragasztó szalagot tenni a sérült felületre, ugyanis az apró szilánkok sérüléseket okozhatnak. Természetesen mielőbb cserélni kell!

Keresd fel szervizünket és megoldjuk a cserét!

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, ezzel garantálva professzionális hozzáértésünket.
Titkunk eltökéltségünkben, elhivatottságunkban, személyre szabott kiszolgálásunkban, barátságos hozzáállásunkban, alapos, precíz, gyors munkavégzésünkben, valamint, egyedülállóan kedvezményes árainkban rejlik. Folyamatosan figyeljük a piac változásait, mindig naprakészek vagyunk, azért, hogy a lehető legjobb, magas minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani. Forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk szeretettel.

CSOBI GSM

4025 Debrecen, Arany János u. 62.

06 52/535-565
06 20/225-3593