Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-225-35-93

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Útmutató a termék használatához:

Akkumulátor

Az akkumulátornak első töltés alkalmával 6-8 óra folyamatos töltés kell! Mindig kerülje az akkumulátor teljes lemerülését! Ha lehet 15% alá ne essen a töltöttsége. A töltés során az akkumulátor melegedhet, ez normális jelenség. Ne szúrja ki, bontsa szét, vagy zárja rövidre az akkumulátort! Ne használja 60 Celsius foknál magasabb hőmérsékleten! 

Autós töltő

Használat előtt ellenőrizze készüléke kompatibilitását! Szivargyújtó / autós töltő terméket minden 12/24V-os gépkocsiban használhatja! Minden esetben először a szivargyújtó aljzatba csatlakoztassa, majd csak ezt követően a telefonba / készülékbe. Ne hagyja a telefont / készüléket őrizetlenül a töltőn! A gépkocsi indítás pillanatában ne használja a töltőt, mert károsíthatja a készülékét, valamint a gépjármű elektromos rendszerét!

Autós tartó

A tappancsot helyezze a szélvédőre a nyomógomb segítségével állítsa be a kívánt szélességet a készülékéhez. Helyezze bele a készülékét. Figyelmeztetés! A készüléket a helyi jogszabályokkal és előírásokkal összhangban használja! A balesetveszély megelőzése érdekében ne használja telefonját vezetés közben! A vezetésre koncentráljon, a legfontosabb az, hogy biztonságosan vezessen. A telefonnal kapcsolatos bármilyen tevékenység balesetveszélyes és egy esetlegesen felmerülő baleseti szituációban nagyon megnöveli a reakcióidőt. A nem megfelelő rögzítésből/használatból származó károkért a gyártó nem vállal felelősséget.

Hálózati töltő

Használat előtt ellenőrizze készüléke kompatibilitását! A hálózati töltőt csatlakoztassa a normál hálózatba, majd a töltő másik végén található csatlakozót helyezze a telefonkészülék / készülék megfelelő csatlakozójába.

Adatkábel

Használat előtt ellenőrizze készüléke kompatibilitását! Az eszközt csatlakoztassa a megfelelő helyre a számítógéphez majd a mobiltelefonhoz. Így alkalmassá válik az adat kommunikációra. A modern funkcióval ellátott telefonok / készülékek esetében az eszköz a számítógépen keresztül csatlakozik az internethez. A legtöbb telefonhoz a készülék gyártójától beszerezhető programok szükségesek a működéshez!

Headset / fülhallgató:

Csatlakoztassuk a headsetet a mobiltelefonhoz a kezelési utasítás előírásai szerint. A felvevő gombbal ellátott headset használható hívásfogadásra, hívástartásra, hívás befejezésére, de csak abban az esetben ha a telefonunk rendelkezik ilyen funkciókkal. Ne tegye ki a headsetet szélsőséges hőmérsékleti körülményeknek, valamint mechanikai megterhelésnek. Gyerekektől elzárva tartandó! Apró részeit lenyelhetik.

Telefon tok:

Csak tiszta, száraz és pormentes készüléket helyezzen bele! A tok nem véd a nedvesség, és a nagyobb fizikai külső behatások ellen. A tok eltávolítása során fokozott figyelemmel járjon el! A készülék kivétele után, a szilikon tok, langyos vízben tisztítható! A készüléket csak a tok teljes száradása után tegye vissza a tokba!

TWS Bluetooth headset

Használat előtt tölse fel a headseteket tartalmazó tokot! (Ha a headset töltés csatlakozóin védőfólia található ezt távolítsa el!) Miután feltöltött a tok és a headset is, akkor kezdheti a párosítást. Kapcsolja be a Bluetooth funkciót a mobiltelefonján! Vegye ki mindkét fülhallgatót a töltőtokból! A fülhallgató bekapcsol, és párosítható. A mobiltelefon bluetooth menüjében keresse meg az eszközt, és párosítsa!

További információkról és aktuális készletünkről érdeklődj elérhetőségeinken!

CSOBI GSM

4025 Debrecen, Arany J. u. 62.

20-225-35-93