Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-225-35-93

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használati utasítás:

Autós töltő

Használat előtt ellenőrizze készüléke kompatibilitását! Szivargyújtós / autós töltő terméket minden 12/24V-os gépkocsiban használhatja! Minden esetben először a szivargyújtó aljzatba csatlakoztassa, majd csak ezt követően a telefonba / készülékbe. Ne hagyja a telefont / készüléket őrizetlenül a töltőn! A gépkocsi indítás pillanatában ne használja a töltőt, mert károsíthatja a készülékét, valamint a gépjármű elektromos rendszerét!

Hálózati töltő

Használat előtt ellenőrizze készüléke kompatibilitását! A hálózati töltőt csatlakoztassa a normál hálózatba, majd a töltő másik végén található csatlakozót helyezze a telefonkészülék / készülék megfelelő csatlakozójába.

 

Adatkábel

Használat előtt ellenőrizze készüléke kompatibilitását! Az eszközt csatlakoztassa a megfelelő helyre a számítógéphez majd a mobiltelefonhoz. Így alkalmassá válik az adat kommunikációra. A modern funkcióval ellátott telefonok / készülékek esetében az eszköz a számítógépem keresztül csatlakozik az internethez. A legtöbb telefonhoz a készülék gyártójától beszerezhető programok szükségesek a működéshez!

 

Aktuális készletünkről érdeklődj elérhetőségeinken!

CSOBI GSM

4025 Debrecen, Arany J. u. 62.

20-225-35-93