Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-225-35-93

HYDROGÉL FÓLIÁZÁS

A mobiltelefonok legsérülékenyebb pontja az LCD kijelző.

Érdemes gondoskodnunk a védelméről.

Kezdetben sima PET fóliával védtük a kijelzőket. Nem rendelkezett nagy karcállósággal, és alacsony intenzitású beérkező fizikai behatás esetén sem védett sokat. Manapság már nem igazán elterjedt, a negatív tulajdonságai miatt.

Napjainkban inkább az üvegfóliát 9H választják többnyire. Nagyon jó karcállósággal rendelkezik, viszont már egy alacsonyabb külső fizikai behatásra is töréssel reagál. Nemritkán szilánkos töréssel. Szélei elég hamar berepedeznek. Keménységénél fogva inkább tovább viszi a beérkező külső fizikai behatást.

SZERENCSÉRE MEGÉRKEZETT A JÖVŐ TECHNOLÓGIÁJA!

Több mint 8000 típusra azonnal tudjuk biztosítani készletről!

HYDROGÉL FÓLIA 4K HD 130 micron / HYDROGÉL FÓLIA 4K HD 200 micron

Energiaelnyelő képessége messze az üveg felett van. Karcállósága öngyógyító technológiája miatt, megközelíti az üvegét. Prémium minőségű HYDROGÉL fólia mely NEM ÜVEGFÓLIA. Anyaghasználatának köszönhetően, kellőképp megvédi készüléke kijelzőjét a karcoktól és egyéb külső, mechanikai behatásoktól. Öngyógyító TPU anyagból készült, így 24 órán belül az apróbb karcolások eltűnnek fóliánk felületéről. Öngyógyító tulajdonsága, a minőségi TPU anyaghasználatnak köszönhetően érvényesülhet. A fólia külső felületén egy olyan anyag van ami képes a regenerálódásra. Ezenfelül, kiváltó tapintási érzetet biztosít az Oleophobe rétegének köszönhetően, mely ellenáll az ujjaink által okozta zsíros szennyeződéseknek. Teljesen átlátszó így nem torzítja a kijelző színeit. Extra tartós, hosszú távú használatra. Hibátlanul működik a kijelző alá épített ujjlenyomat olvasóval.

HYDROGÉL 4K HD UV FÓLIA 150 micron / HYDROGÉL 4K HD UV FÓLIA 190 micron

Energiaelnyelő képessége alacsonyabb a HYDROGÉL NORMAL fóliánál, viszont felső plusz rétegben kapott egy olyan karcálló felületet ami UV fény hatására keményedik meg és a 9H üveg tulajdonságaival vetekszik karcállósáságban.

Harmadik éve forgalmazzuk. Több száz eladott fólia, és vásárlók visszajelzései alapján mindkét HIDROGÉL fólia többet bír az üvegfóliánál élettartamban, és fizikai behatások esetén is!

ELŐLAPI ÉS HÁTLAPI HYDROGÉL FÓLIÁK TABLETRE, MOBILTELEFONRA, OKOSÓRÁRA, OKOSKARKÖTŐRE, JÁTÉKKONZOLRA.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, ezzel garantálva professzionális hozzáértésünket.
Titkunk eltökéltségünkben, elhivatottságunkban, személyre szabott kiszolgálásunkban, barátságos hozzáállásunkban, alapos, precíz, gyors munkavégzésünkben, valamint, egyedülállóan kedvezményes árainkban rejlik. Folyamatosan figyeljük a piac változásait, mindig naprakészek vagyunk, azért, hogy a lehető legjobb, magas minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani. Forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk szeretettel.

 

CSOBI GSM

4025 Debrecen, Arany János u. 62.

06 52/535-565
06 20/225-3593